Pozivamo predstavnike (rukovodioce, direktore) svih pravnih lica javnog i privatnog sektora da nam na zvanični mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. prosljeđuju spiskove zainteresovanih zaposlenih za vakcinaciju.


Spiskovi treba da sadrže: ime i prezime, kontakt broj i matični broj (JMBG).

Menadžment JZU DZ Cetinje

Poštovani sugrađanke/i

Zbog planirane imunizacije protiv covid-19 infekcije ljubazno molimo sva zainteresovana lica da se prijave za vakcinaciju na jedan od sledećih načina:

Pozivamo Privatne zdravstvene ustanove na teritoriji opštine Cetinje da se jave Domu zdravlja Cetinje radi vakcinacije protiv covida-19.

Naime, potrebnu komunikaciju i dostavljanje podataka za vakcinaciju zdravstvenih radnika iz PZU možete ostvariti sa operaterom za vakcinaciju med. sestrom Željkom Vujanović na broju 069/094-881.

Medicinska sestra Željka Vujanović pružiće sve potrebne informacije oko vakcinacije.

JZU Dom zdravlja Cetinje

Dom zdravlja je u skladu sa novonastalom situacijom na stručnom kolegijumu donio preporuke u vezi rada zdravstvene službe i pružanja zdravstvenih usluga.
Mole se osobe koje su u proteklih 14. dana došle iz područja u kom je izolovan virus, da se samoizoluju, i da ne dolaze u Dom zdravlja, već da kontakt sa zdravstvenom službom ostvaruju iskuljučivo telefonskim putem. Brojevi telefona na koje se mogu dobiti informacije u vezi procedura su:
067/444-810 pripravni tim , dostupan 24h

FaLang translation system by Faboba